RescueTime handige time management software

Hoeveel tijd besteed je aan projecten? Software vergeet niet om bij te houden wanneer je gestart bent met een project en gestopt. En wat te denken aan de tussendoor software zoals surfen en een spelletje spelen? RescueTime is handige time management software dat bij houd met welke programma’s je hebt gewerkt of welke websites je hebt bezocht. Het is een tool die beschikbaar is voor zowel Windws, Max OS X, Linux als Android. Er is een gratis maar ook een betaalde versie. De gratis versie helpt al goed om inzichtelijk te krijgen waar de tijd blijft, in welke programma’s of websites de tijd gaat zitten en zorgt voor mooie overzichten.

RescueTime helpt je inzicht te krijgen in je dagelijkse gewoonten, zodat je je beter kunt concentreren en productiever kunt zijn.

 

Zie hieronder ook het korte artikel wat in de Computer Idee nummer 9 heeft gestaan.
ComputerIdee 2014 rescuetime artikel Damiaan

Damiaan van Vliet on FacebookDamiaan van Vliet on Linkedin
Damiaan van Vliet
Damiaan van Vliet is WordPress front-end developer bij Albus Webdesign. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT sector. Zijn kernwaarden zijn geduldig, doelgericht en gestructureerd. Hij stemt zichzelf af op de wensen van de klant en houdt de zaken eenvoudig waar dat kan.

Plaats een reactie