Website in Oss

Een website gebouwd in Oss

Als je een website in Oss wil laten bouwen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2010 maakt mijn bedrijf websites gebouwd met WordPress en heb ik tevreden klanten. Ik zorg voor een professionele uitstraling van je website! Ook neem ik de gehele technische realisatie uit handen zodat je daar géén zorgen over hoeft te hebben. Denk daarbij ook aan het registreren van een domeinnaam en het instellen van het hostingpakket. Ook e-mail accounts aanmaken en instellen is mogelijk.

Maar éérst gaan we graag kennismaken, ik kom graag op bezoek in Oss!
Tijdens deze kennismaking gaan we de wensen inventariseren. Wat wil je bereiken met een website? Wat is de doelstelling?

Je wilt een webshop in Oss beginnen?

Er worden steeds meer producten online verkocht en ik kan ondernemers in Oss ondersteunen bij het starten van een eigen webshop. Voor het maken van een webshop / webwinkel maak ik gebruik van WooCommerce software. Dit is een e-commerce plug-in voor WordPress met onder andere iDeal en PayPal faciliteiten. Het is een complete oplossing voor de online verkoop van producten en is eenvoudig te onderhouden. Voor zowel een kleine als een grote webshop is deze plug-in zeer geschikt.

Een responsive website is vanzelfsprekend

Een responsive website is een website die ook op smartphone en tablet goed zichtbaar is, de website is schaalbaar en past zich aan het apparaat aan. Een website die ook zichtbaar is op andere apparaten is een must! Stel je eens het volgende voor. Jij hebt een e-mail campagne opgezet en de kans is heel groot dat via de smartphone de mail geopend wordt. Als de website bekeken wordt en moeilijk te bekijken is dan haken mensen af.

Waarom zou u voor mij van Albus Webdesign kiezen?

Ik heb bekende namen als klant en dat komt omdat de klanten zeer tevreden zijn over mijn werk. Maar ook mijn aanpak vinden onze klanten fijn want ik :

  • Luister echt naar de wensen van de klant.
  • Heb jarenlange ervaring in het bouwen van websites dus kom niet snel voor verrassingen te staan.
  • Los problemen ook echt op en ga net zolang door tot het perfect is.
  • Help met keuzes maken, er komt namelijk best veel op je af.
  • Hanteer vaste prijzen dus daar kan geen misverstand over ontstaan.
  • Heb een meerwaarde door een gedegen ICT achtergrond.
  • Ik werk ook in de regio van Oss dus het is gemakkelijk contact te houden.

Kennismaken om te praten over de website?

Je bent van harte welkom op mijn kantoor maar als het voor jou handiger is kom ik graag naar Oss toe om kennis te maken. Overigens ligt mijn kantoor centraal gelegen naast het gemeentehuis.

Aan de hand van een intakegesprek ga ik stap voor stap bekijken welke vorm en type website het meest aanspreekt.

Ik wil nu graag een afspraak maken.

Wordt mijn website wel goed gevonden in Oss?

Als je bedrijf vooral is gericht op de lokale markt dan is het ook van belang dat de website in Oss goed gevonden wordt. Je wil er met kop en schouder boven de concurrentie uitsteken. Naast een mooie en technisch goede website is vindbaarheid belangrijk.

Ook een WordPress website nodig?

Neem contact met mij op Albus Webdesign op en bel naar 06-14644067