Responsive WordPress website

Responsive WordPress website

Een responsive WordPress website zorgt voor een optimaal bereik van jouw website. Een website die ook zichtbaar is op een smartphone of tablet, is een must!

Een e-mail campagne

Stel je eens het volgende voor. Jij hebt een e-mail campagne opgezet en de kans is heel groot dat via de smartphone de mail geopend wordt. Als dan ook door de mogelijke klant jouw WordPress website bekeken wordt en deze is moeilijk te bekijken, haken mensen af.

  • Bijna 8,5 miljoen Nederlanders bezit een smartphone, het bereik is dus gigantisch.
  • Door jouw website responsive te maken, geschikt voor alle formaten apparatuur, trekt de boodschap direct de aandacht.
  • Bij een slecht leesbare website die niet responsive is, heb je grote kans dat mensen afhaken. En dat is nu juist wat je niet wil!
  • Een responsive website vergoot het bereik en daarmee jouw perspectief.

Responsive ontwerp

Een responsive ontwerp is een website met een code die naar de grootte van het scherm kijkt. Detecteert de code dat de website alleen op een groot scherm te zien is, dan krijg je de klassieke weergave. Met een responsive ontwerp krijg je op een klein tablet of een klein telefoonscherm een eenvoudiger mobieloverzicht van de inhoud. Het is dezelfde inhoud, maar op een andere manier gerangschikt.

Afhankelijk van jouw wensen, is er een aantal mogelijkheden die ik voor je kan realiseren. Jouw website uitstekend zichtbaar op een smartphone of tablet, dus geschikt voor alle apparaten? Ook daar kan ik voor zorgen!

responsive website voorbeelden

Wat vinden klanten van mijn werk?

foto Anette Dentener-Rubens

“Top! Albus Webdesign is een aanrader op het gebied van WordPress en websitebouw.

Anette Dentener-Rubens

ondernemer / Puur en Eigen