Het is van cruciaal belang voor een succesvolle website dat deze gevonden wordt.

Gevonden worden bij Google

SEO staat voor ´search engine optimalisation´ en betekent niets anders dan optimale vindbaarheid want je wilt natuurlijk met uw website ook goed gevonden worden bij Google. Het is van cruciaal belang voor een succesvolle website dat deze gevonden wordt. Als een potentiële klant via een zoekmachine als Google zoekt naar een product, dan is het belangrijk dat jouw website zo hoog mogelijk bij de zoekresultaten te vinden is.

Optimalisatie van de zoekmachine is van cruciaal belang voor de vindbaarheid van jouw website. Deze maakt hem succesvol. Zoekt een potentiële klant via een zoekmachine zoals Google naar een product of dienst? Dan is het van belang dat je website zo hoog mogelijk bij de zoekresultaten te vinden is.

Meer dan 95% van de online bezoekers aan websites begint een zoektocht via de zoekmachine Google. Jij hebt zelf waarschijnlijk ook de ervaring dat hoe hoger een website staat, hoe groter de kans is dat je deze bezoekt. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat er vaker geklikt wordt op een natuurlijk zoekresultaat dan op advertenties binnen Google.

Albus Webdesign heeft de expertise en de tools in huis om jou te vertellen wat je kunt doen of laten om de vindbaarheid van jouw website te vergroten. Dit zal de bezoekersaantallen op je website én de kans op jouw omzet verhogen. En daar gaat het uiteindelijk allemaal om!


Maak nu een afspraak.

Wat vinden klanten van ons werk?

Paul Koenraadt, ICT coordinator / gemeente Heusden.

“Damiaan heeft een aantal bijzondere kwaliteiten. Hij bijt zich vast in het analyseren van problemen en het zoeken naar oplossingen.”