Geschikt voor alle apparaten

Geschikt voor alle apparaten

Uw website uitstekend zichtbaar op een smartphone of tablet, dus geschikt voor alle apparaten? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Albus Webdesign kan uw website zo maken dat deze “[tooltip style=”yellow” position=”north” shadow=”no” rounded=”no” size=”default” title=”responsive” content=”de website is schaalbaar en past zichzelf aan” behavior=”hover” close=”no”]responsive[/tooltip]” is.

[note note_color=”#ff9″ text_color=”#333333″ radius=”3″]Stelt u zich eens het volgende voor. U heeft een e-mail campagne opgezet en de kans is heel groot dat via de smartphone de mail geopend wordt. Als dan ook door de mogelijke klant uw website bekeken wordt en deze is moeilijk te bekijken, haken mensen af (bijna 8,5 miljoen Nederlanders bezitten op dit moment een smartphone).[/note]

 

Er zijn diverse mogelijkheden,¬†[highlight background=”#75E469″ color=”#000000″]neem nu contact met ons op[/highlight] zodat wij u haarfijn kunnen uitleggen wat bij uw bedrijf het beste past.

 

albuswebdesign-iphone4s

Responsive, wat is dat?

Een responsive ontwerp is een website met een code die naar de grootte van het scherm kijkt. Detecteert de code dat de website op een groot scherm wordt bekeken dan krijg je de klassieke weergave, op een klein (tablet) of heel klein (telefoon) scherm krijg je een eenvoudiger  mobiel overzicht van de inhoud. Het is dezelfde inhoud, maar op een andere manier geschikt.

iconen-albus-webdesign-responsive02

Photo credit: jiraisurfer / Foter / CC BY-SA