WordPress tip instellen van de permalink structuur

WordPress SEO tip instellen van de permalink structuur

In WordPress: Instellingen >> Permalinks

 

WordPress geeft je een aantal manieren waarop je kunt je berichten urls te structureren. Standaard WordPress zet de urls als www.domain.com/?p=123. Dit is natuurlijk niet optimaal omdat u niet het verkrijgen van de voordelen van het hebben van zoekwoorden in de url.

 

Ze hebben ook mogelijkheden om de urls, georganiseerd door jaar / maand / datum in te stellen, bijvoorbeeld www.domain.com/2010/02/07/sample-post/. Dit wordt steeds beter, want je bent in staat om een unieke post naam toe te voegen in de url, maar de post is vier directories diep die kan leiden tot mogelijke problemen kruipen.

 

De meest effectieve manier om uw URL’s te optimaliseren is met behulp van de aangepaste permalink structuur. Kies voor “Aangepaste structuur” en voer “/% postname% /”. Door deze gewoonte de structuur van uw URL’s eruit zal zien www.domain.com/post-name/. Zo wordt uw bericht direct aan het hoogste niveau en maakt gebruik van zoekwoorden op basis van uw bericht titel.

 

Damiaan van Vliet on FacebookDamiaan van Vliet on Linkedin
Damiaan van Vliet
Damiaan van Vliet is WordPress front-end developer bij Albus Webdesign. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT sector. Zijn kernwaarden zijn geduldig, doelgericht en gestructureerd. Hij stemt zichzelf af op de wensen van de klant en houdt de zaken eenvoudig waar dat kan.

Plaats een reactie