Schaamt u zich voor uw website?

Uw website is niet goed zichtbaar op tablet en/of smartphone? Dan is uw website niet schaalbaar. De website heeft dan geen “responsive design”. Een website die een responsive design heeft, past zich automatisch aan de grootte van het apparaat waarop de website bekeken wordt. De website is dan schaalbaar.

Mobiel internetten is al lang niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Stelt u zich eens het volgende voor. U heeft een e-mail campagne opgezet en de kans is heel groot dat via een smartphone de mail geopend wordt. Als dan ook door de mogelijke klant uw website bekeken wordt en deze is moeilijk te bekijken, haken mensen af (bijna 8,5 miljoen Nederlanders bezitten op dit moment een smartphone en 80 procent van de telefoons is een smartphone).

Wij van Albus Webdesign willen graag uw website aanpassen of maken zodat deze ook op mobiel en iPad of Samsung of ander merk tablet uitstekend zichtbaar is.

[button size=”6″]Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.[/button]

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Damiaan van Vliet on FacebookDamiaan van Vliet on Linkedin
Damiaan van Vliet
Damiaan van Vliet is WordPress front-end developer bij Albus Webdesign. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT sector. Zijn kernwaarden zijn geduldig, doelgericht en gestructureerd. Hij stemt zichzelf af op de wensen van de klant en houdt de zaken eenvoudig waar dat kan.

Plaats een reactie