De site is voorzien van een SSL certificaat

De website van Albus Webdesign is voortaan voorzien van een AES 256 bit beveiligde verbinding. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? Door SSL zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk.

SSL biedt vertrouwen want een SSL certificaat geeft ook aan dat de identiteit van de website en de eigenaar daarvan is gecontroleerd. De bezoeker van de website weet dat er veilig met haar of zijn persoonsgegevens wordt omgegaan want mensen kunnen dit niet onderscheppen of afluisteren.

Overigens, in de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen, dus denk er goed over na of dit op jouw website van toepassing is.

Albus-Webdesign-SSL-certificaat

Damiaan van Vliet on FacebookDamiaan van Vliet on Linkedin
Damiaan van Vliet
Damiaan van Vliet is WordPress front-end developer bij Albus Webdesign. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT sector. Zijn kernwaarden zijn geduldig, doelgericht en gestructureerd. Hij stemt zichzelf af op de wensen van de klant en houdt de zaken eenvoudig waar dat kan.

Plaats een reactie