Aanbevelingen

Aanbevelingen

Ik heb aanbevelingen van eerdere opdrachtgevers ontvangen. Lees hieronder wat zij van mij en het bedrijf Albus Webdesign vinden.

Frank Ulijn
Dankzij de kennis en knowhow van Albus Webdesign kan ik straks beter en professioneler naar buiten treden met mijn up to date WordPress website. Dank Damiaan.
foto Frank Ulijn
Frank Ulijn
3D Visualisaties / DrieDeeDesign
Paul Koenraadt
Damiaan heeft een aantal bijzondere kwaliteiten. Hij bijt zich vast in het analyseren van problemen en het zoeken naar oplossingen. Bovendien houdt hij van ordening en systemen. Ik ken hem als een consciëntieuze en integere ‘partner’. Onze samenwerking is meer dan plezierig. Een man waarop je kunt bouwen en vertrouwen.
Paul Koenraadt
ICT coordinator / gemeente Heusden
Max Arts
Ik heb al vele jaren een goede samenwerking met Damiaan. Het is een hele opluchting voor mij om hem achter de hand te hebben in een vakgebied waarin ik mij liever niet wil verdiepen. Want ieder zijn vak! Hij is betrouwbaar en ondersteunend waardoor ik hem met succes ook heb aanbevolen bij andere bedrijven.
foto Max Arts
Max Arts
administrateur / Telwerk Administratiekantoor VOF.
Monique van Helden
Damiaan snapt dat wat een vormgever bedenkt, ook uitvoerbaar moet zijn. Ik heb als vormgever absoluut geen verstand van de techniek achter een website. Ik geef een website vorm op basis van de huisstijl van mijn klant, zonder me druk te maken over de technische details. Links- of rechtsom zorgt Damiaan dat een website gerealiseerd wordt zoals ik hem in gedachten heb. Daarnaast is hij een plezierig mens om mee samen te werken; coöperatief en meedenkend!
foto Monique van Helden
Monique van Helden
grafisch vormgever / GRAPHX66
Anette Dentener-Rubens
Top Damiaan, wat jij allemaal voor elkaar krijgt. www.albuswebdesign.nl is een aanrader op het gebied van WordPress en websitebouw.
foto Anette Dentener-Rubens
Anette Dentener-Rubens
ondernemer / Puur en Eigen
Paul van Workum
Albus Webdesign heeft de website van Bizztopia gemaakt. De website is maatwerk geworden en precies volgens het ontwerp gemaakt en wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.
foto Paul-van-Workum
Paul van Workum
ondernemer / MVO Kickstart